Over ons

Waar vindt u een ruim aanbod van betrouwbare en voordelige tweedehands auto’s? Bent u op zoek naar een occasion of wilt u uw huidige auto inruilen of verkopen? Frank Oomen Auto’s is al bijna 20 jaar het adres voor leuke, eerlijke occasions. Wij bieden vakmanschap zonder poespas, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Ruime keuze

Frank Oomen Auto’s verkoopt voordelige occasions van alle automerken. In onze showroom heeft u keuze uit ruim 75 betaalbare occasions van verschillende automerken. Zoekt u een benzine auto, diesel auto of een auto die op LPG rijdt? Of rijdt u het liefst een automaat? Het wagenpark van Frank Oomen Auto’s biedt voor ieder wat wils en vernieuwt dagelijks. Staat de auto die u zoekt niet in onze voorraad, kunnen wij deze desgewenst ergens anders voor u vinden.

In onze online showroom krijgt u een indruk van het ruime assortiment occasions tegen scherpe prijzen. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom aan de Florijnstraat 6 in Chaam.

Heeft u een occasion gezien op onze site en wilt u deze komen bezichtigen? Neem dan altijd even telefonisch contact met ons op. Dan weet u zeker of de auto nog beschikbaar is en kunnen wij deze voor u klaar zetten.

Vindt u toch niet wat u zoekt?

Bel naar 06-18726615, dan gaan wij voor u op zoek.

Afspraak maken