Schadeherstel

Bent u op zoek naar een schadeherstelbedrijf dat eerlijk en vakkundig te werk gaat? Frank Oomen Auto’s werkt samen met de schade monteurs van schadebedrijf J.G.O: hét vertrouwde schadeherstelbedrijf voor Chaam en omgeving.

Een zorg minder

Schade aan uw auto is natuurlijk vervelend en altijd onverwachts. Autoschade J.G.O. begrijpt dit en neemt u graag zoveel mogelijk zorg uit handen. Terwijl autobedrijf Frank Oomen Auto’s de afwikkeling met de verzekering regelt en vervangend vervoer verzorgt, kunt u rekenen op het vertrouwde team van schade monteurs van J.G.O. om uw auto vakkundig te repareren.

Duidelijke afspraken

Voorafgaand aan het schadeherstel wordt er, in overleg met u, een schatting gemaakt van de benodigde werkzaamheden en kosten. De monteurs van autoschade J.G.O. herstellen de schade vakkundig en snel, van spotrepair tot voorkomende autoschades. Als uw auto gerepareerd is, kunt u erop rekenen dat deze op tijd klaar staat en dat de gemaakte afspraken zijn nagekomen. Zo kunt u met een gerust hart weer veilig de weg op.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken voor reparatie van uw auto?

Bel Frank Oomen Auto’s op 0161 – 492 141 of vul het contactformulier in.

Afspraak maken

Carwash

Meer informatie

Koplampen polijsten

Meer informatie

Ruitservice

Meer informatie

Pechhulp

Meer informatie

Vervangend vervoer

Meer informatie

Bandenservice

Meer informatie

Schadeherstel

Meer informatie

Diagnose & Storing

Meer informatie

Aircoservice

Meer informatie

Onderhoud & reparatie

Meer informatie