Wij zijn momenteel gesloten

Wij zijn momenteel gesloten

Heeft u een andere auto op het oog en wilt u uw huidige auto verkopen? Bij Frank Oomen Auto’s kunt u uw auto inruilen bij de aankoop van een occasion.

De inruilwaarde bepalen we aan de hand van een aantal kenmerken zoals leeftijd, kilometerstand, opties en staat van de auto. Voor een zo compleet mogelijk beeld van uw auto, vragen wij u om een aantal foto’s van de auto toe te sturen. Zo kunnen we uw auto goed taxeren en u een marktconforme prijs bieden.

Stuur ons uw foto’s en specificaties toe en ontvang snel een aanbod.

U kunt ons ook via Whatsapp bereiken. Stuur de foto’s en specificaties van uw auto naar: 06-55828063. Liever e-mailen? Stuur dan een e-mail naar info@frankoomenautos.nl.

Nieuwe Auto

Wilt u een nieuwe auto kopen? Bij Frank Oomen Auto’s kunt u ook terecht voor de aankoop van uw nieuwe auto. Van Audi tot Volkswagen, wij verkopen nieuwe auto’s van ieder gewenst automerk. Daarnaast bieden we u het betrouwbare advies dat u van ons gewend bent én dezelfde garanties als de merkdealer.

Eerlijk advies

De aankoop van een nieuwe auto kan behoorlijk spannend zijn. Waar moet u op letten en wat past bij uw wensen? Onze monteurs hebben jarenlange ervaring en helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Heeft u uw keuze gemaakt? Dan bieden wij u dezelfde voordelen als wanneer u de auto rechtstreeks bij de merkdealer zou kopen. Zo heeft u voor uw auto altijd één vertrouwd aanspreekpunt: of het nu om de aanschaf, het onderhoud, de reparatie of de verkoop van uw auto gaat. Wel zo’n prettig gevoel.

Garantie

Frank Oomen Auto’s hanteert dezelfde fabrieksgarantie als de merkdealer. Onze garantie op nieuwe auto’s is dus precies hetzelfde als de garantie die u van de fabrikant of importeur zou ontvangen.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de aankoop van een nieuwe auto of heeft u vragen? Bel ons dan gerust, wij zijn bereikbaar via 0161 – 492 141.

Kennismaken?

Graag nodigen wij u uit om langs te komen in Chaam voor een nadere kennismaking. De koffie staat voor u klaar!

Afspraak maken

Openingstijden

Belangrijke informatie

Hoewel aan de informatie van deze website de grootst mogelijke zorg wordt
besteed kunnen wij van Frank Oomen auto’s of de adverteerder niet
aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste informatie van welke
aard dan ook.

Copyright 2020 – iDOT!Sites

Stuur ons een bericht