Wij zijn momenteel gesloten

Wij zijn momenteel gesloten

Waar vindt u een ruim aanbod van betrouwbare en voordelige tweedehands auto’s? Bent u op zoek naar een occasion of wilt u uw huidige auto inruilen of verkopen? Frank Oomen Auto’s is al bijna 20 jaar het adres voor leuke, eerlijke occasions. Wij bieden vakmanschap zonder poespas, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Ruime keuze

Frank Oomen Auto’s verkoopt voordelige occasions van alle automerken. In onze showroom heeft u keuze uit ruim 75 betaalbare occasions van verschillende automerken. Zoekt u een benzine auto, diesel auto of een auto die op LPG rijdt? Of rijdt u het liefst een automaat? Het wagenpark van Frank Oomen Auto’s biedt voor ieder wat wils en vernieuwt dagelijks. Staat de auto die u zoekt niet in onze voorraad, kunnen wij deze desgewenst ergens anders voor u vinden.

In onze online showroom krijgt u een indruk van het ruime assortiment occasions tegen scherpe prijzen. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom aan de Florijnstraat 6 in Chaam.

Heeft u een occasion gezien op onze site en wilt u deze komen bezichtigen? Neem dan altijd even telefonisch contact met ons op. Dan weet u zeker of de auto nog beschikbaar is en kunnen wij deze voor u klaar zetten.

Vindt u toch niet wat u zoekt?

Bel naar 0161 – 492 141, dan gaan wij voor u op zoek.

Afspraak maken

Openingstijden

Belangrijke informatie

Hoewel aan de informatie van deze website de grootst mogelijke zorg wordt
besteed kunnen wij van Frank Oomen auto’s of de adverteerder niet
aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste informatie van welke
aard dan ook.

Copyright 2020 – iDOT!Sites

Stuur ons een bericht