Inruil & inkoop

Heeft u een andere auto op het oog en wilt u uw huidige auto verkopen? Bij Frank Oomen Auto’s kunt u uw auto inruilen bij de aankoop van een occasion.

De inruilwaarde bepalen we aan de hand van een aantal kenmerken zoals leeftijd, kilometerstand, opties en staat van de auto. Voor een zo compleet mogelijk beeld van uw auto, vragen wij u om een aantal foto’s van de auto toe te sturen. Zo kunnen we uw auto goed taxeren en u een marktconforme prijs bieden.

Stuur ons uw foto’s en specificaties toe en ontvang snel een aanbod.

U kunt ons ook via Whatsapp bereiken. Stuur de foto’s en specificaties van uw auto naar: 06-18726615. Liever e-mailen? Stuur dan een e-mail naar [email protected].

Nieuwe Auto

Wilt u een nieuwe auto kopen? Bij Frank Oomen Auto’s kunt u ook terecht voor de aankoop van uw nieuwe auto. Van Audi tot Volkswagen, wij verkopen nieuwe auto’s van ieder gewenst automerk. Daarnaast bieden we u het betrouwbare advies dat u van ons gewend bent én dezelfde garanties als de merkdealer.

Eerlijk advies

De aankoop van een nieuwe auto kan behoorlijk spannend zijn. Waar moet u op letten en wat past bij uw wensen? Onze monteurs hebben jarenlange ervaring en helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Heeft u uw keuze gemaakt? Dan bieden wij u dezelfde voordelen als wanneer u de auto rechtstreeks bij de merkdealer zou kopen. Zo heeft u voor uw auto altijd één vertrouwd aanspreekpunt: of het nu om de aanschaf, het onderhoud, de reparatie of de verkoop van uw auto gaat. Wel zo’n prettig gevoel.

Garantie

Frank Oomen Auto’s hanteert dezelfde fabrieksgarantie als de merkdealer. Onze garantie op nieuwe auto’s is dus precies hetzelfde als de garantie die u van de fabrikant of importeur zou ontvangen.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de aankoop van een nieuwe auto of heeft u vragen? Bel ons dan gerust, wij zijn bereikbaar via 06-18726615.

Kennismaken?

Graag nodigen wij u uit om langs te komen in Chaam voor een nadere kennismaking. De koffie staat voor u klaar!

Afspraak maken